Vakantie moet natuurlijk een periode zijn waarin je volledig tot rust kan komen. Echter kan je veel stress beleven als je iets vergeten bent en je hier op bestemming nog naar moet zoeken. In deze blog geef ik zodoende een lijstje van items die je bij het inpakken van je koffer niet mag vergeten.

Telefoon accessoires

De telefoon is natuurlijk een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de maatschappij. Niemand kan er eigenlijk meer zonder. Zodoende is het ook belangrijk dat je alle benodigdheden voor je telefoon meeneemt op vakantie. Een van die benodigdheden is natuurlijk de oplader. Uiteraard kan je een oplader vaak ook op een vliegveld kopen of bij een elektronicawinkel op de bestemming, maar het is zonde om hier geld voor uit te hoeven geven als dit niet nodig is. Naast de oplader is het ook handig om een wereldstekker mee te nemen. In andere landen kan je namelijk een ander soort stopcontact hebben waardoor je een omzetter nodig hebt op je oplader te kunnen gebruiken. Je kan een wereldstekker kopen, dan zitten alle soorten omzetters erin en ben je overal ter wereld in staat om je telefoon op te laden. Naast de benodigdheden voor het opladen, is het ook handig om een micro SD kaart mee te nemen voor je telefoon zodat je meer geheugen hebt om foto’s te kunnen maken. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat je geen foto’s meer kan maken van je mooie vakantie.

Alle zon benodigdheden

Als je op een zonvakantie gaat, is het belangrijk om alle benodigdheden ervoor in te pakken. Zo kan je natuurlijk zonnebrand altijd op bestemming kopen, maar is dit op bestemming altijd veel duurder. Wees dus slim en koop dit met een aanbieding mee en stop het dan ook in je koffer. Daarnaast geld ditzelfde voor je zonnebril en je zwemkleding.

Kleding en schoenen

Naast je telefoon accessoires en zon benodigdheden heb je natuurlijk ook kleding en schoenen nodig. Als je gaat wandelen is het natuurlijk belangrijk om stevige schoenen mee te nemen. Voor een normale vakantie zijn normale heren sneakers voldoende. Natuurlijk moet je de sokken dan ook niet vergeten. Qua kleding is het handig om setjes te maken en aan de hand daarvan te kijken of er eventueel op bestemming nog gewassen moet worden. Dit kan je bij een plaatselijke wasserette of hij het hotel doen. Je kan echter ook een klein flesje wasmiddel meenemen en je kleding in de wasbak te wassen.