Voor degene die in de bouw werkt en over het algemeen voor kwalitatief goede werkkleding gaat zal het niet onbekend zijn. Snickers werkkleding is één van de topmerken als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Deze merknaam hebben ze vanaf het ontstaan opgebouwd. Snickers werkkleding is namelijk opgericht door een Italiaanse elektricien die ontevreden was over de kwaliteit van het toenmalige aanbod aan werkkleding. Met dit ongenoegen is hij aan de slag gegaan en ging kwalitatief goede maar ook functionele werkkleding ontwikkelen. Op dit moment is Snickers werkkleding een toonaangevend merk en op een aantal aspecten marktleider zeker in Europa. Hoogste tijd om wat meer te vertellen over dit interessante merk.

Wat is populaire Snickers werkkleding

Bij de Snickers werkkleding is vooral de broek heel populair. De broek wordt veruit het meest verkocht in Europa en zeker ook in Nederland. Ook de broek is bij Snickers werkkleding kwalitatief super goed en heel erg functioneel. In deze kleding zitten een aantal innovaties verwerkt die het onderscheidend maakt in de markt. Zo wordt onder andere een bepaald soort elastische stof gebruikt die ook heel sterk is. Hierdoor zijn de broeken ook nog eens heel erg comfortabel om te dragen. De verschillende zitten verder in de functionaliteit en in de sterkte. Als je een beroep hebt waarbij je broek zwaar belast wordt dan heeft Snickers werkkleding daar een aparte lijn voor. Wordt het wat minder zwaar belast dan is daar ook een lijn voor. De stof die gebruikt wordt is dan wat minder slijtvast maar wel prettiger om te dragen. Op deze manier kunnen ze hun doelgroep goed bedienen en is er voor ieder wat wils.

Welke kwalitatief goede merken zijn er nog meer buiten Snickers werkkleding?

Er zijn meer merken die een duidelijke focus op de kwaliteit en functionaliteit hebben en daardoor populair zijn bij de professionals in de bouw. Één daarvan is Blaklader. Een zweeds merk die inmiddels door innovatie ook verschillende patenten heeft opgebouwd. Best wel vergelijkbaar met Snickers werkkleding dus. Blaklader is ook een bedrijf wat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze gebruiken veel gerecyclde materialen waarmee ze hun kleding produceren. Daarnaast doen ze veel aan MVO hun fabrieken voldoen aan alle certificeringen die er zijn op het gebied van goede arbeidsomstandigheden. Daarmee heeft Blaklader nog wat aanvullende zaken die hen onderscheid. Ook Snickers werkkleding doet overigens veel aan duurzaamheid en MVO.