Als je een overnachting in eigen land wilt boeken dan heb je de keuze uit een grote stad met vele hotels Rotterdam of een huisje aan zee. Waar heb je meer behoefte aan? Het bruisende stadsleven van modern Rotterdam ontdekken of lekker uitwaaien aan de kust? Nederland heeft veel te bieden als je graag de deur uit wilt, maar niet het vliegtuig in wilt stappen of erg ver met de auto wil rijden. Hotels Rotterdam vind je op vele locaties, evenals een huisje aan zee. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om het ene weekendje weg in één van de vele hotels Rotterdam te boeken, en je volgende uitje in een huisje aan zee. Zo heb je het beste van twee werelden om te ontdekken en even je thuiswerkplek te ontvluchten.

Hotels Rotterdam in de moderne metropool

Er zijn vele hotels Rotterdam te vinden in deze moderne metropool. Rotterdam ligt aan de Maas en heeft een moderne architectuur. Er zijn vele multiculturele wijken en pleinen te ontdekken, je kan de Euromast bezoeken of de internationale haven van Rotterdam ontdekken. Als je de skyline van Rotterdam wilt bewonderen dan is het aan te raden om een overheerlijke cocktail te drinken op het aan de kade gelegen cruiseschip de ss Rotterdam. Het schip ademt een sfeer van de jaren vijftig uit. Als je graag de dierentuin bezoekt dan is Diergaarde Blijdorp een goede keuze, zeker als je met je gezin op stap bent. Het is één van de oudste en mooiste dierentuinen die je terugvindt in Europa. Naast het bruisende stadsleven kan je in Rotterdam ook genieten van vele gebieden vol groen zoals het Kralingse Bos of het Zuiderpark. Hier kan je de kinderboerderij bezoeken, kanoën of tennissen. De Erasmusbrug biedt een prachtig uitzicht, andere architectonische hoogtepunten zijn de kubuswoningen en het centraal station. In de Oude Haven vind je vele mooie oude boten terug, alsook vele moderne en ouderwetse panden.

Een huisje aan zee boeken

Als je liever lekker wilt uitwaaien aan de kust dan is een huisje aan zee een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg. Of je nou alleen, met je partner of met je gezin de zilte lucht wilt opsnuiven, voor iedereen is er wel een huisje of bungalow te vinden aan de kustlijn. Of je nou richting Zeeland wilt, richting België of Duitsland. Op een korte rijafstand vind je overal in Nederland wel een stukje kust om te genieten. In de meeste gevallen vind je ook leuke dorpjes of steden in de omgeving, mocht je toch graag wat meer de bewoonde wereld in willen trekken.