Wanneer je audio en beeld wilt overbrengen van het ene naar het andere apparaat, dan gebeurt dat niet op magische wijze. Je hebt daar echt een displayport voor nodig. Een displayport zorgt voor de verbinding tussen de twee apparaten waardoor de audio en het beeld goed overkomen. Een displayport is nu standaard als je je computermonitor wilt aansluiten op je videokaart. En dat wil je. Je wilt immers ongestoord filmpjes van blunderende katten en gekke honden kijken. En vlak ook de filmpjes van mensen die om wat voor reden dan ook omvallen niet uit. Maar ook voor het spelen van computergames heb je gewoon een displayport nodig.
Displayport

Een displayport voor gamen

Wanneer je graag computerspellen speelt, dan weet je dat beeld en geluid erg belangrijk zijn voor de ultieme beleving van je spel. Je wilt immers niet dat het spel gaat haperen of dat geluiden later binnen komen dan ze zouden moeten doen. Dat stoort en zorgt voor veel minder plezier. Een displayport is dan de oplossing. Dat wist je natuurlijk vast al wel, maar weet je waar je zo’n ding kunt bestellen? Daarvoor hoef je echt de deur niet uit. Je bestelt ‘m gewoon online, bij Kabeltje.com.

Een displayport moet stevig vast zitten

In “The Heat Of The Moment” kan het wel eens zijn dat je ruiger met je computer omgaat dan zou moeten. Je trekt de computer tijdens een spel misschien wel iets te enthousiast naar je toe. Hoe erg baal je als dan je voortgang volledig wegvalt omdat de stekker eruit gaat? Met een displayport gebeurt je dat niet zomaar. Om deze port los te kunnen halen moet je een knopje indrukken. Zo weet je zeker dat deze er niet zomaar uit valt. En die garantie hebben gamers nodig!

Een displayport bestellen, maar zijn er verschillen onderling?

Kabeltje.com staat vól met verschillende displayports, maar hoe weet je welke je moet bestellen? Je kijkt natuurlijk goed naar de uitgangen op je monitor en je videokaart, maar dan kan het nóg best lastig zijn. Je wilt immers gamen zodra je de displayport binnen hebt, niet gaan zitten balen omdat je de verkeerde hebt besteld. Bij twijfel neem je gewoon contact op met de klantenservice. Deze dames en heren weten alles op het gebied van kabels, aansluitingen, stekkers, pluggen en ports. Zo weet je zeker dat je het juiste item bestelt. Over het algemeen heb je het de volgende werkdag al in huis!